img

Snapchat Nasıl Güncellenir?

Snapchat güncelleme yapabilmek için ilk olarak App Store ve Play Store üzerinden güncellemeleri indirmek gerekmektedir. Bunun yanında otomatik güncelleme ayarlarının bulunduğu telefonlarda uygulamalara güncelleme geldiğinde otomatik bir şekilde güncellenmektedir.

Uygulamayı güncelleyebilmek için kişilerin ilk olarak uygulama mağazasına giriş yapması gerekmektedir. Ardından arama kısmına Snapchat yazılmalıdır. Snapchat uygulaması üzerinde tıklandığında güncelleme olup olmadığı uygulama indirme tuşu yanında yer alabilmektedir. Aynı şekilde uygulama mağazasında “uygulamalarım” alanına tıklandığında da buradaki hangi uygulamalara güncelleme geldiği görülebilmektedir. Güncelleme gelmiş olan uygulamalar bu şekilde hızlıca güncellenebilmektedir.

Uygulama Mağazası Üzerinden Snapchat Güncelleme

İlk olarak uygulama mağazasına girilmeli ve sol üstte yer alan menüye tıklanmalıdır.

Menü simgesinde yer alan “Uygulamalarım” kısmına tıklanmalıdır.

Burada yer alan “Güncellemeler” sekmesine tıklanmalı ve güncelleme gelen uygulamalar görülmelidir.

Güncelleme gelen uygulamalar içerisinde Snapchat uygulaması da bulunuyorsa bu noktada uygulamaya tıklayarak gerekli güncellemeleri gerçekleştirebilmek mümkün olmaktadır.

Düzenli bir şekilde uygulama mağazasına güncelleme gelen uygulamaları takip ederek Snapchat uygulaması güncellenebilecektir. Snapchat’in son sürümünün ne zaman yayınlanabileceğini tam olarak bilebilmek mümkün olmayabilir. Bu noktada uygulama mağazalarını düzenli bir şekilde takip etmek gerekmektedir. Bu şekilde güncelleme geldiğinde görülebilir ve hızlı bir şekilde güncelleme yapılabilir. Önemli uygulamaların güncellemelerini takip ederken Snapchat uygulaması için de gerekli kontroller gerçekleştirilebilir. Bu sayede hangi uygulama içerisinde hangi değişikliklerin geldiğinden haberdar olabilmek mümkün olabilmektedir.