img

Snapchat Nedir?

2011 yılında Evan Spiegel, Reggie Brown ve Bobby Murphy tarafından geliştirilen bir sosyal medya platformu olan Snapchat anlık bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Snapchat kullanıcıları bu platform üzerinden birbirlerine ses, mesaj, fotoğraf ve video gönderebilmektedir. Bütün sosyal medya platformlarının Snapchatten esinlenerek hayata geçirdiği Hikayeler özelliği Snapchatin en çok kullanılan özelliğidir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar 10 saniyeye kadar olan video ve fotoğraflarını paylaşabilmektedir.

Snapchat, günümüzde birçok kişi tarafından kullanılan ve oldukça popüler olan bir sosyal medya platformudur. Snapchat kullanan kişiler hikâye paylaşımları sayesinde yakın çevreleriyle ve tanımadığı kişiler ile etkileşim kurabilmektedir. Genellikle genç nesil tarafından daha çok kullanılan snapchat e-ticaret firmaları için de oldukça önemli bir sosyal medya platformudur.

Siz de bu yazımızı inceleyerek Snapchat kullanımı hakkında bilgi alabilirsiniz. Böylece Snapchat'i hem kendiniz hem de işletmeniz için daha aktif kullanabilir, bu sosyal medya platformunda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Şimdi Snapchat nedir ve nasıl kullanılır gibi önemli konulara bir göz atalım.